Over ons

WE HELPEN MET EEN OPLOSSING

VOOR HET PROBLEEM 

Over ons

Ons verhaal in het kort


Als volledige dochter onderneming van CT Holding BV hebben we de afgelopen jaren veel ervaring en kennis opgedaan in de industrie.

Innovatief, technisch en ondernemend als we zijn, hebben we vaak problemen voor ondernemingen kunnen oplossen en kregen we steeds vaker de vraag of we geen oplossingen hadden om een bepaald oppervlakte te beschermen tegen corrosie, vervuiling of aanslag. 

Dat is niet zo maar even opgelost. Samen met verschillende laboratoria in Nederland en daarbuiten hebben we de juiste basis-samenstelling en applicatietechniek gevonden om nagenoeg elk oppervlakteprobleem op te lossen door het met onze NANO COATING te behandelen. 

Onze directeur heeft om deze reden het bedrijf opgezet en groot gemaakt.

De naam van de onderneming heeft natuurlijk een duidelijke herkomst. Vandaag de dag kunt u ons vinden in de chemische industrie, bij container overslagbedrijven, scheepsbouwers en grote transport- en havenorganisaties. Uiteraard hebben we meerdere opdrachtgevers, maar daar kunnen we verder geen details over geven. Wel kunt u vertrouwen op onze integriteit en betrouwbaarheid. Daar waar we strategisch met u mee moeten denken, doen we dat. Waar we snel moeten schakelen om u snel te helpen, staan ons applicatie medewerkers voor u klaar, want we zijn per slot van rekening specialisten.


"Dat is ons motto"

CONTACT DETAILS

BTW :NL 860822722B01

KVK  :76 87 93 72


Curieweg 5

3208 KJ Spijkenisse

The Netherlands

Copyright @ All Rights Reserved Nanoc BV

+31(0)85 08 610 51

NEWS & EVENTS


               

Rudolf Hensel en Nanoc BV hebben een overeenkomst over het toepassen van de producten van Hensel in de Nederlandse markt. Op korte termijn worden de medewerkers van Nanoc BV in Hamburg getraind in het aanbrengen van de hoogwaardige producten.