NANOC ook succes bij brandveiligheid 

Dat we als NANOC BV een hechte band hebben met brandveiligheid is geen geheim. Het is dan ook niet vreemd dat we met onze kennis van coatings ook het aanbrengen van brandvertragende coatings kunnen uitvoeren. Deze coatings zijn geschikt voor binnen-en buitengebruik. Brandveiligheid coating zorgt ervoor dat de objecten vlamvertragend worden behandeld. Nadat uw object van onze coating is voorzien ontvangt u een certificaat b.v. voor brandweer of verzekering. 

 

Architectuur
Brandweerman brandveiligheid
Hout geïmpregneerd met brandveiligheid coating

Wat we doen

Houtskeletbouw zien we steeds vaker toegepast worden, vaak in combinatie met houten gevelafwerking en prachtige houten binnen afwerking.

Hierbij passen we natuurlijk ook de meest hoge kwalitatieve producten toe. We doen dit voor hotels, particuliere vastgoed eigenaren en overheidsgebouwen. Na behandeling voldoen deze aan de eis volgens testprocedure NEN-EN-ISO 6941, uitgave 2004. 

 

impregneren hotel i.v.m. brandveiligheid

Veiligheid 

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met coatings en het werken in gebouwen met een hoge betrouwbaarheidseis. Uiteraard zijn onze mensen VCA-vol opgeleid en nemen we de hoogste veiligheidseisen in acht.

 

Impregneren Brandveiligheid coating

Abonnementen

Interieur abonnementen geven u de zekerheid dat we op vaste tijden en volgens afspraak uw interieur weer komen behandelen. Gordijnen, linnengoed, inrichtingen en overige meubels brandvertragend behandeld met gecertificeerde producten.

 

Certificaat brandveiligheid impregneren van oppervlakten of materiaal

De beste medewerkers

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze medewerkers zijn VCA-vol opgeleid. aangezien zij de praktijkervaringen kennen nemen ze regelmatig deel aan het ontwerpteam. Samen komen ze tot de allerbeste resultaten. 

ION Vereniging

Nanoc is aangesloten bij ION, de Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland. ION is dé brancheorganisatie voor een ieder die actief is in de oppervlaktebehandelende industrie (loonbedrijven, (toe)leveranciers, geïntegreerde bedrijven). Hierdoor worden wij bijvoorbeeld geïnformeerd over nieuwe technische ontwikkelingen en worden we vroegtijdig op de hoogte gehouden omtrent veranderingen in wet- en regelgeving.

.

Brandweerman

De voordelen van Brandveiligheidcoating voor staal op een rij:

– Tot wel 120 minuten extra bescherming 

– Certificaat na coating

–  Binnen en buiten toepasbaar 

 

 

Download info brandveiligheid

Download file

Stuur download link naar:

“Het zijn specialisten in hun vak. Weten waar ze over spreken. Geen nonsens en weten van aanpakken.”

Leendert Tromp 

Actuele informatie 

21 Mei 2021 Nanoc in gesprek met Campersite.nl

Nanoc heeft zich gepresenteerd op de website www.campersite.nl waarmee we onze dienstverlening en expertise aanbieden aan camper-eigenaren. Nanocoating heeft haar kwaliteiten inmiddels wel aangetoond bij onze andere opdrachtgevers. Hierdoor zijn we ervan overtuigd dat...

30 nov 2020 Ook DSM heeft vertrouwen in Nanocoating

DSM heeft vertrouwen in onze nanocoating. De resultaten van onze behandelingen aan de equipment van APM terminals zijn ver boven verwachting, aldus APM. Wij zijn natuurlijk trots om zo'n groot bedrijf tot onze klantenkring te mogen rekenen.

22 okt 2020 Samenwerking met Mobotix

Nanoc heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Mobotix. Mobotix levert systeemcamera's welke wij mogen behandelen met onze nanocoating. Polycarbonaat oppervlakten kunnen met onze permanente nanocoating beschermd worden tegen vervuiling en krassen.

Contactgegevens

Curieweg 5 | 3208 KJ | Spijkenisse

+31 (085) 08 610 51

aanvraag@nanoc.nl

aanvraag@nanoc.nl

BTW :NL 860822722B01

KVK :76 87 93 72