NANOC succes door jarenlang ervaring 

Dat we als NANOC BV een hechte band hebben met brandveiligheid is geen geheim. Het is dan ook niet vreemd dat we met onze kennis van coatings ook het aanbrengen van brandvertragende coatings kunnen uitvoeren. Deze coatings zijn geschikt voor binnen-en buitengebruik.  

Architektuur

Wat we doen

Houtskeletbouw zien we steeds vaker toegepast worden, vaak in combinatie met houten gevelafwerking en prachtige houten binnen afwerking.

Hierbij passen we natuurlijk ook de meest hoge kwalitatieve producten toe. We doen dit voor hotels, particuliere vastgoed eigenaren en overheidsgebouwen. 

 

Veiligheid 

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met coatings en het werken in gebouwen met een hoge betrouwbaarheidseis. Uiteraard zijn onze mensen VCA-vol opgeleid en nemen we de hoogste veiligheidseisen in acht.

 

Abonnementen

Interieur abonnementen geven u de zekerheid dat we op vaste tijden en volgens afspraak uw interieur weer komen behandelen. Gordijnen, linnengoed, inrichtingen en overige meubels brandvertragend behandeld met gecertificeerde producten.

 

De beste medewerkers

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze medewerkers zijn VCA-vol opgeleid. aangezien zij de praktijkervaringen kennen nemen ze regelmatig deel aan het ontwerpteam. Samen komen ze tot de allerbeste resultaten. 

Nanoc is aangesloten bij ION, de Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland. ION is dé brancheorganisatie voor een ieder die actief is in de oppervlaktebehandelende industrie (loonbedrijven, (toe)leveranciers, geïntegreerde bedrijven). Hierdoor worden wij bijvoorbeeld geïnformeerd over nieuwe technische ontwikkelingen en worden we vroegtijdig op de hoogte gehouden omtrent veranderingen in wet- en regelgeving.

.

De voordelen van Brandveiligheidcoating voor staal op een rij:

– Tot wel 120 minuten extra bescherming 

– Certificaat na coating

–  Binnen en buiten toepasbaar 

 

 

Download info brandveiligheid

Download file

Stuur download link naar:

“Het zijn specialisten in hun vak. Weten waar ze over spreken. Geen nonsens en weten van aanpakken.”

Leendert Tromp 

Actuele informatie 

Camera’s op kadekranen APM ook voorzien van coating

Wij kunnen met trots mededelen dat Nanoc BV na een eerdere positieve samenwerking, een nieuwe opdracht heeft mogen ontvangen van APM terminals. Wij gaan aan de slag met de camera's op hun kadekranen. De camera's worden behandeld met onze permanente nanocoating voor...

Contactgegevens

Curieweg 5 | 3208 KJ | Spijkenisse

+31 (085) 08 610 51

aanvraag@nanoc.nl

aanvraag@nanoc.nl

BTW :NL 860822722B01

KVK :76 87 93 72