Brandveiligheid

Brandveiligheid coating


Interieur abonnementen geven u de zekerheid dat we op vaste tijden en volgens afspraak uw interieur weer komen behandelen. Gordijnen, linnengoed, inrichtingen en overige meubels brandvertragend behandeld met gecertificeerde producten.


Dat we als NANOC BV een hechte band hebben met brandveiligheid is geen geheim. 


Het is dan ook niet vreemd dat we met onze kennis van coatings ook het aanbrengen van brandvertragende coatings kunnen uitvoeren, waarbij we de meest hoge kwalitatieve producten toepassen. We doen dit voor hotels, particuliere vastgoed eigenaren en overheidsgebouwen.


Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met coatings en het werken in gebouwen met een hoge betrouwbaarheidseis. Uiteraard zijn onze mensen VCA-vol opgeleid en nemen we de hoogste veiligheidseisen in acht.


NANOC BV is uw betrouwbare partner

Hout Skeletbouw zien we steeds vaker toegepast worden, vaak in combinatie met houten gevelafwerking en prachtige houten binnen afwerking.


We komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en de verschillende opties door te nemen.


Aaaagh!!!! Maar het voldeed aan het bouwbesluit @#$%

Nanoc heeft bij mij alles gecoat en gezorgd dat mijn bezittingen veiliger zijn.

CONTACT DETAILS

BTW :NL 860822722B01

KVK  :76 87 93 72


Curieweg 5

3208 KJ Spijkenisse

The Netherlands

Copyright @ All Rights Reserved Nanoc BV

+31(0)85 08 610 51

NEWS & EVENTS


               

Rudolf Hensel en Nanoc BV hebben een overeenkomst over het toepassen van de producten van Hensel in de Nederlandse markt. Op korte termijn worden de medewerkers van Nanoc BV in Hamburg getraind in het aanbrengen van de hoogwaardige producten.