Nanocoating voor campers biedt bescherming tegen vervuiling.

Permanente nanocoating voor campers is een kleurloze impregneervloeistof voor alle soorten campers. Deze nanocoating zorgt ervoor dat campers beschermd worden tegen aanslag van mos, vervuiling en beschadiging. 

Garantie
Op de nanocoating voor campers garanderen wij een werkzame duur van 5-10  jaar, afhankelijk van omstandigheden en gebruik.

Wat wij doen

De toepassingen voor onze nanocoating zijn oneindig. Wij bespreken vooraf uw wensen en adviseren de beste optie.  

Nanoc BV Camper

Hydrofoob

Permanente coating is op basis van hydrofobe stoffen. Hydrofoob betekent letterlijk “watervrezend”. Na het aanbrengen ontstaat een duurzame indringende onzichtbare beschermlaag.

Camper

Oppervlaktebescherming  

De kleurloze coating is geschikt voor vele soorten oppervlakten die niet eerder zijn behandeld. 

Nanoc BV Camper

UV-stabiel 

Uv-stabiel betekent dat de coating geen negatieve invloed op zon instraling heeft op zowel de coating als de ondergrond waar de coating is op aangebracht.

Duidelijk zichtbaar geïmpregneerd hout met nanocoating en niet geïmpregneerd hout

Laatste nieuws

21 Mei 2021 Nanoc in gesprek met Campersite.nl

Nanoc heeft zich gepresenteerd op de website www.campersite.nl waarmee we onze dienstverlening en expertise aanbieden aan camper-eigenaren. Nanocoating heeft haar kwaliteiten inmiddels wel aangetoond bij onze andere opdrachtgevers. Hierdoor zijn we ervan overtuigd dat...

30 nov 2020 Ook DSM heeft vertrouwen in Nanocoating

DSM heeft vertrouwen in onze nanocoating. De resultaten van onze behandelingen aan de equipment van APM terminals zijn ver boven verwachting, aldus APM. Wij zijn natuurlijk trots om zo'n groot bedrijf tot onze klantenkring te mogen rekenen.

22 okt 2020 Samenwerking met Mobotix

Nanoc heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Mobotix. Mobotix levert systeemcamera's welke wij mogen behandelen met onze nanocoating. Polycarbonaat oppervlakten kunnen met onze permanente nanocoating beschermd worden tegen vervuiling en krassen.

Contactgegevens 

 

Curieweg 5 | 3208 KJ | Spijkenisse

+31 (0) 85 08 610 51

aanvraag@nanoc.nl

\

BTW : NL 860822722B01

\

KVK : 76 87 93 72