Benieuwd naar wat wij voor kunnen betekenen?

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten? Daarover gaan we graag -vrijblijvend en zonder kosten – met u in  gesprek. U kunt ons altijd bellen of mailen via het algemene nummer        (085-0861051)  of e-mailadres ( aanvraag@nanoc.nl). Maar u kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met  op. 

 

Email ons

aanvraag@nanoc.nl

Bel ons

+31 (0) 85 0861051 

Ons adres

Hofweg 1  3208 LE  Spijkenisse

F.A.Q.

Veelgestelde vragen 

Zit er kwaliteitsverschil in nanocoatings?

Jazeker. De juiste samenstelling en bijproducten bepalen de kwaliteit van de vloeistof. Wij hebben juist daarom gekozen om met hoogwaardige producten te werken. Per oppervlakte en klant specifiek bepalen wij de juiste coating.  

Waarom zou ik nanocoating gebruiken?

Nanocoating biedt u voordelen. Denk daarbij aan een duurzame bescherming voor poreuze oppervlakten. Oppervlakten zijn niet zo glad als dat ze in eerste instantie lijken. Door het aanbrengen van nanocoating verlagen we de grofheid van de oppervlakten en maakt water en vuil minder of geen kans om zich te hechten waardoor deze minder slijt en schoner blijft. Daardoor verlaagt u aanzienlijk op uw schoonmaakkosten en u bespaart tegelijkertijd het milieu. 

Hoe onderhoud ik mijn oppervlakten die voorzien zijn van nanocoating?

Behandelde oppervlakten kunt u gewoon schoonmaken met water. U dient het behandelde oppervlak wel te blijven onderhouden voor het beste resultaat. 

Beïnvloedt de nanocoating het aanzicht van mijn object?

De nanocoating is 100% transparant en PH-neutraal waardoor de uitstraling of aanzicht van het te behandelen oppervlak niet beïnvloedt. .  

Is de nanocoating van een chemische samenstelling?

Ja, echter de nanocoating die wij aanbrengen is biologisch, CNT -vrij  en dus niet schadelijk voor het  milieu en gezondheid. Testen hebben aangetoond dat na het drogen van de nanocoating deze kan worden gebruikt in de voedselindustrie ( HACCP) en dat deze geen giftige stoffen afgeeft.  

Hoeveel garantie krijg ik op de nanocoating?

De garantie is per oppervlakte bepaling verschillend. Alle informatie kunt u vinden in de informatiebladen welke zijn te downloaden op de desbetreffende pagina’s.

 

Kan nanocoating ook in de winter aangebracht worden?

Dit is sterk afhankelijk van de soort nanocoating die toegepast wordt. Standaard  applicatie temperaturen voor onze nanocoating zijn + 5˚ tot 20 ˚.  Ook verschilt het of de coating in de volle zon aangebracht kan worden. Voor specifieke vragen kunt u informatie opvragen bij onze specialisten.  

Speelt luchtvochtigheid een rol bij het aanbrengen van nanocoating?

Ja, als het regent is het aanbrengen van de coating niet mogelijk. 

Is nanocoating hittebestendig?

Onze permanente nanocoating is standaard bestand tegen 1000 graden Celsius, echter er zijn speciale coatings welke verwarmd dienen te worden aangebracht door onze applicatie medewerkers. Deze coating is bestand tot 1800 graden Celsius. Deze coatings zijn niet brandvertragende coatings maar zijn bestand in processen tegen de hoge temperatuur.

Email ons

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Mail ons!