Iets over ons

We zijn experts. We hebben namelijk de afgelopen jaren heel veel ervaring en kennis opgedaan met betrekking tot nanocoating en brandveiligheidscoating in de industrie.

We kregen steeds vaker de vraag of we geen oplossingen hadden om een bepaald oppervlakte te beschermen tegen corrosie, vervuiling of aanslag. Daarom zijn we, innovatief, technisch en ondernemend als we zijn, flink aan de slag gegaan en hebben een nanocoating ontwikkelt waarmee  we inmiddels al veel vraagstukken voor ondernemingen op hebben kunnen lossen.   

De beste oplossing

Samen kijken we wat de beste oplossing is om jouw product te beschermen. Ook tijdens het applicatieproces zetten we ons in voor het allerbeste resultaat. We testen onze coating tot het voor jou het beste resultaat oplevert. Pas dan zijn wij tevreden. Wij zijn niet voor niets experts. 

De beste service 

Stilstand kost geld en dat realiseren we ons maar al te goed. Daarom bieden wij een 24/7 dienstverlening aan. Wij passen onze werktijden aan naar de wensen van de klant en staan daarom ook in het weekend klaar en wanneer het écht nodig is zelfs ‘s nachts.

De beste medewerkers

Coaten is werk voor professionals. Veiligheid staat bij ons voorop. Onze medewerkers zijn VCA-vol opgeleid. Aangezien zij de praktijkervaringen kennen als geen ander, nemen ze regelmatig deel aan het ontwerpteam. Samen komen ze tot de allerbeste resultaten.

Wij zijn net zo transparant als onze coating.

Ons verhaal

Een aantal jaren geleden werd ons gevraagd tijdens een bijeenkomst van vakspecialisten in de industrie om een oplossing te bedenken voor een vervuilingsprobleem binnen een groot bedrijf waar niemand raad mee wist. Wij hebben na vele maanden een perfecte oplossing geboden, namelijk nanocoating. Daarna zijn we verder gaan experimenteren en uitproberen omdat de vraag naar bescherming van oppervlakten steeds groter werd. Vandaag de dag kun je ons vinden in o.a. de chemische industrie, bij container overslagbedrijven, scheepsbouwers en grote transport- en havenorganisaties.  Je kunt vertrouwen op onze integriteit en betrouwbaarheid. Daar waar we strategisch met je mee moeten denken, doen we dat. Waar we snel moeten schakelen om je te helpen, staan ons applicatie medewerkers voor u klaar, want we zijn per slot van rekening specialisten. Wij kenmerken ons door onze transparantie. Draaien er niet omheen, komen direct to the point. Wij zijn dus net zo transparant als onze coating.  

 

Wij zijn experts

Onze klanten uit b.v.de chemische industrie kampen met ogenschijnlijk kleine problemen welke grote gevolgen kunnen hebben voor hun operatie en organisatie. Wij voeren werkzaamheden uit in binnen-en buitenland met CNT-vrije nanocoating. Hierdoor mogen we onszelf specialisten noemen. 

“Met nanocoating bespaar je aanzienlijk onderhouds-en schoonmaakkosten”

Nanoc coating dompelpomp brandweer
Veiligheids Checklijst Aannemers VCA
CNT-vrij

Jaar ervaring

We hebben al heel wat jaren kennis en ervaring met betrekking  tot brandveiligheid in de industrie. We kennen onze klanten dan ook door en door. 

Tevreden klanten

We zien ons klantenbestand steeds sneller uitbreiden. Dat bewijst dat Nanocoating succesvol is. 

Internationale aanvragen

Daar wij ook in het buitenland actief zijn mogen we ook buitenlandse opdrachtgevers tot onze klantenkring rekenen.

Contactgegevens

 

Curieweg 5 | 3208 KJ | Spijkenisse

+31 (0) 85 08 610 51

aanvraag@nanoc.nl

\

BTW : NL 860822722B01

\

KVK : 76 87 93 72