Succesvol in brandveiligheid-coating voor staal  

Dat brandveiligheid door onze aderen stroomt zal u inmiddels niet vreemd zijn. Binnen ons bedrijf is veel expertise aanwezig als het gaat om het beschermen van staal en draagconstructies met een opschuimende coating.  

Brandveiligheidcoating insamenwerkign met Hensel in Hamburg
Nanoc nanocoating voor staal
Brandveiligheid staal

HENSOTHERM®

 Nanoc BV is in samenwerking met het in Duitsland gevestigde Rudolf Hensel tot de juiste oplossing gekomen om staalconstructies te beschermen met een opschuimende coating. Door het opschuimen word het staal in geval van brand langer beschermt tegen bezwijken. De coatings zijn beschikbaar voor binnen-en buitengebruik, op waterbasis, of op basis van oplosmiddelen, afhankelijk van waar ze gebruikt worden, voor open, gesloten, corrosie beschermde en gegalvaniseerde profielen.

Nanoc nanocoating voor staal

Constructies 

Toepassingen met brandveiligheidcoating zijn onbeperkt. In samenwerking met onze fabrikant kan Nanoc BV nagenoeg elk gebouw of situatie brandveilig beschermen tegen bezwijken. Daarmee  creëren we een veilige verblijfsruimte. 

 

Brandveiligheid staal

Industrie

 Natuurlijk is Nanoc BV al bekend van haar nanocoatings. Naast bescherming met coating van staal, beton en hout met producten van de firma Rendolf Hensel heeft Nanoc BV ook toepassingen voor de industrie. Waar uiteraard ons hart ligt.

Brandveiligheidcoating insamenwerkign met Hensel in Hamburg

De beste medewerkers

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze medewerkers zijn VCA-vol opgeleid. aangezien zij de praktijkervaringen kennen nemen ze regelmatig deel aan het ontwerpteam. Samen komen ze tot de allerbeste resultaten. 

Rudolf Hensel Hamburg

Door het toepassen van de juiste materialen  30 jaar ervaring krijgen we niet zomaar.

Door het toepassen van de juiste materialen en met de juiste applicatie kan Nanoc BV in samenwerking met Rudolf Hensel 30 jaar ervaring aanbieden.  Dat doen we in heel Europa maar ook daarbuiten.

Brandveiligheid staal

.

Get Started

De voordelen van Brandveiligheidcoating voor staal op een rij:

– Bescherming tegen bezwijking

– Bescherming tegen corrosie

– Compliance zijn aan wet- en regelgeving 

– Voldoen aan de handreiking passieve brandveiligheid BRZO bedrijven

 

Actuele informatie 

21 Mei 2021 Nanoc in gesprek met Campersite.nl

Nanoc heeft zich gepresenteerd op de website www.campersite.nl waarmee we onze dienstverlening en expertise aanbieden aan camper-eigenaren. Nanocoating heeft haar kwaliteiten inmiddels wel aangetoond bij onze andere opdrachtgevers. Hierdoor zijn we ervan overtuigd dat...

30 nov 2020 Ook DSM heeft vertrouwen in Nanocoating

DSM heeft vertrouwen in onze nanocoating. De resultaten van onze behandelingen aan de equipment van APM terminals zijn ver boven verwachting, aldus APM. Wij zijn natuurlijk trots om zo'n groot bedrijf tot onze klantenkring te mogen rekenen.

22 okt 2020 Samenwerking met Mobotix

Nanoc heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Mobotix. Mobotix levert systeemcamera's welke wij mogen behandelen met onze nanocoating. Polycarbonaat oppervlakten kunnen met onze permanente nanocoating beschermd worden tegen vervuiling en krassen.

Contactgegevens

Curieweg 5 | 3208 KJ | Spijkenisse

+31 (085) 08 610 51

aanvraag@nanoc.nl

aanvraag@nanoc.nl

BTW :NL 860822722B01

KVK :76 87 93 72